K aktuálnímu problému cenové liberalizace. - Turek, Otakar
Otázky prechodu k trhovej ekonomike v oblasti tvorby cien. Zisk ako faktor účelovej funkcie podnikania a spoločenskej užitočnosti podnikov. Vytváranie konkurenčnej situácie, liberalizácie cien a jej uvádzanie do hospodárskeho života. Liberalizácia obchodného rozpätia a možnosti útlmu rastu cenovej hladiny.