O cenovom paritete meždu gorodom i selom. - Aver'janov, N.
Vplyv liberalizácie cien priemyslovej a stavebnej produkcie na zhoršovanie podmienok hospodárenia podnikov v ZSSR. Neriaditeľnosť procesov parity medzi poľnohospodárstvom a priemyslom. Platba kompenzačných príplatkov. Prístupy k cenovej parite a otázky tvorby jej mechanizmov.