Rol' eksportera v formirovanii ceny vnešnetorgovogo kontrakta. - Trušicyn, S.
Špecifiká stanovenia kontraktných cien a úloha exportéra. Osobitosti pri stanovovaní ceny exportérom na základe nákladov výroby a vychádzajúc z trhových faktorov. Stanovovanie kontraktných cien vo Francúzsku. Zvláštnosti postupu pri zmene kontraktných cien.