Využívaním vonkajších cien k efektívnosti výroby. - Holková, Vieroslava
Požiadavky na širšiu účasť čs. ekonomiky v medzinárodnej deľbe práce a zvyšovanie konkurencieschopnosti vyvážanej produkcie. Využívanie vonkajších cien na objektivizáciu vnútornej cenovej sústavy. Aplikácia metódy tech.-ekonom. porovnávania čs. výrobkov na stanovenie cenového "limitu" a dosahovanie konkurencieschopnosti čs. výroby.