Zmluvná cena na stavebnom trhu. - Trávnik, Igor
Výklad podstaty zmluvnej ceny v podmienkach trhovej ekonomiky. Poznatky zo zahraničných metód využívania zmluvných cien stavieb. Štruktúra stavebného trhu a dodávateľské systémy v zahraničí. Charakteristika jednotlivých typov zmluvnej ceny (pevná a pohyblivá cena, skladobná a cieľová cena).