Mohou zemědělci usměrňovat cenový vývoj? - Štolbová, M.
Nepriaznivé okolnosti, ktoré ovplyvňujú ceny v agropotravinárskom komplexe. Zvláštne črty medzinárodného obchodu s poľnohospodárskymi a potravinárskymi výrobkami. Cenová politika uplatňovaná v Rakúsku. Nutnosť zapojiť zástupcov poľnohospodárstva do dôležitých cenových rozhodnutí.