<La> senda de la URSS a la economía de mercado.
Charakter vzájomných ekonomických vzťahov vo zväze suverénnych republík v ZSSR. Etapy ekonomického ozdravenia a prechod na trhovú ekonomiku. Opatrenia na vytvorenie ekonomiky trhu a na stabilizáciu ekonomiky. Politika reštrukturalizácie a investičná politika v období prechodu. Reorganizácia systému riadenia.