Marketingový management. - Hron, J.
Vymedzenie pojmu marketing a jeho aplikácie v praxi. Trh ako základný predpoklad pre vznik marketingu. Rozhodujúca úloha spotrebiteľa, hierarchie jeho potrieb a úrovne ich uspokojovania. Koncepčná a realizačná fáza marketingu.