Neue Wege des Firmenkunden-Marketings. - Schmoll, A.
Tendencie k unifikovaniu ponuky bánk a otázky získania a udržania zákazníkov vytvorením špecifického image banky. Prenikanie nových technológií (CAD, CIM) do malých a stredných podnikov. Náklady na vybavenie počítačového spracovania dát. Ponuka technológií cez "Technologie-Club" a jeho kooperační partneri (Technická univerzita Viedeň, viedeňská obchodná komora). Sféry činnosti klubu (transfer informácií, know-how atp.).