Polityka rozwoju konkurencji - dylematy, propozycje. - Jakóbik, W.
Konkurencia ako cieľový systém. Hospodárska politika a podmienenosť rozvoja konkurencie. Pôsobenie štátu na podmienenosť rozvoja konkurencie. Vytváranie všeobecnej hospodárskej konjunktúry ako dôležitý determinant. Význam monopolu dodávateľa, dvojstranného monopolu a subjektová štruktúra trhu.