Quality of Life. Neue strategische Zentral-Philosophie in Management und Marketing - 7 Thesen. - Wilkes, M.W
Objektívne a subjektívne dimenzie kvality života. Závislosť individuálnej kvality života od sociálnej kvality života. Uplatnenie kvality života v marketingovej stratégii podnikov pri plánovaní výrobkov, zohľadnení ekologických hľadísk a v cenovej politike.