<The> political economy of anti-dumping undertakings in the European Communities. - Tharakan, P.K.M
Politika antidumpingových opatrení a záruk v rámci ES. Stručná deskriptívna analýza antidumpingových opatrení. Hypotéza ochrany vysokej úrovne techniky. Výsledky regresnej analýzy.