Ukreplenije vzaimosvjazi plana i rynka. - Bačurin, A.
Prechod k trhu a jeho vplyv na zmeny v plánovaní. Úloha prognóz. Programovo-cieľová metóda plánovania. Výhody plánovo-trhovej regulácie pred živelným trhom. Nevýhody šokovej terapie a alternatívy inflácie. Plán a normalizácia trhu potravín a spotrebných tovarov. Plán, trh a konkurencia.