Funkcii tovarnoj birži i osnovnyje napravlenija birževoj politiki v uslovijach perechoda k rynku. - Manevič, V.
Funkcie tovarovej burzy v trhovej ekonomike. Organizácia surovinového trhu pomocou burzového mechanizmu. Vplyv burzového dopytu a ponuky na stabilizáciu cien. Vzájomné pôsobenie tovarovej, fondovej a valutovej burzy.