Messen + Ausstellungen. Von der "Messe-Einladung" zur Einladung mit Konzept. - Kohle, G.U
Návrhy konceptu pozvánok na návštevu veľtržného stánku. Okruh osôb, ktorým sú adresované pozvánky, ich informačná hodnota. Nutnosť budiť u pozvaného určité očakávania, ktoré treba pri realizovanej návšteve splniť. Prednosť určitej osobe adresovaných pozvánok pred rozmnoženým informačným materiálom.