Meždunarodnyje tovarnyje birži. - Gerčikova, I.
Prehľad najvýznamnejších centier medzinárodného burzového obchodu v USA, Anglicku a Japonsku. Univerzálne a úzko špecializované burzy. Druhy transakcií. Kúpa a predaj reálneho tovaru. Špekulatívne burzové hry. Kótovanie cien na burze (fixovanie a zverejnenie cien). Účastníci burzových operácií.