Posredničeskije operacii v inostrannom graždanskom prave. - Sviadosc, Ju
Úprava vzťahov sprostredkovateľov s podnikateľmi v systéme románsko-germánskeho práva a anglo-amerického systému práva. Status obchodného agenta a jeho pôsobenie. Odmeňovanie agentov. Komisionárske operácie. Minimálne náležitosti zmluvy o výlučných právach predaja.