Franchising: selecting a strategy for rapid growth. - Hoffman, R.C
Strategické perspektívy franchisingu jeho rast a strategický význam. Použitie strategických koncepcií portfolio riadenia, globálnej stratégie a sieťovej analýzy na formulovanie a zavádzanie franchisových stratégií. Ich použitie na praktické školenie manažérov.