Apertura comercial de México y nueva proyección mundial de Estados Unidos. - Corro Barientos, B.
Krach modelu industrializácie Mexika prostredníctvom náhrady dovozov domácou výrobou. Zahraničné investície v Mexiku. Rast zahranično-obchodnej výmeny Mexika s USA a s Latinskou Amerikou. Perspektívy rozvoja mexickej ekonomiky a budúcich vzťahov s USA.