Důsledky rozpadu východoevropského trhu pro transformaci čs. ekonomiky. - Fingerland, Jaroslav
Nové ekonomické podmienky pre rozvoj ekonomiky ČSFR - nové záväzky k Medzinárodnému menovému fondu a rozpad trhu centrálne plánovaných ekonomík krajín RVHP. Stav zahraničného obchodu ČSFR s krajinami východnej a strednej Európy za r. 1989-1990. Potreba a možnosti ďalšieho rozvoja obchodu s týmito krajinami.