European integration and trade flows. - Neven, D.J
Hodnotenie rozsahu integrácie obchodu 4 veľkých európskych krajín v oblasti spracovateľského priemyslu v období r. 1975-1985 v rámci ES a medzi ES a ostatným svetom. Rast obchodu ES s ostatným svetom. Ekonometrická analýza obchodných tokov v rámci ES a s ostatným svetom. Netarifné bariéry väčšou prekážkou obchodu ES s ostatným svetom ako pre medzieurópsky obchod.