Exporter au Japon: les atouts francais. - Cling, J.P
Francúzsko-japonský obchod je veľmi vyrovnaný. Vývoz a dovoz. Výmena je málo citlivá na cenovú konkurenciu. Japonský trh je pomerne pevný a uprednostňuje investície. Francúzska ponuka sa v Japonsku zle valorizuje a je málo prispôsobená dopytu. Hlavné vývozné konkurenčné štáty vyvážajúce do Japonska. Japonský trh je veľmi chránený. Vplyvy USA.