Liberalizace čs. zahraničního obchodu. - Stranská, L.
Liberalizácia zahraničného obchodu ako súčasť procesu radikálnej transformácie ekonomického systému. Zákony a právne predpisy v ČSFR o zahraničnoobchodných stykoch. Nástroje uplatňovania obmedzenia dovozu a vývozu. Nástroje na stimuláciu a podporu vývozu ČSFR v r. 1990 a 1991.