Traded services in the GATT - what's all the fuss about? - Voigt, S.
GATT zatiaľ neupravoval medzinárodný obchod v službách. Rôznosť názorov o nutnosti osobitnej dohody o službách. Možnosti oddelenia trhov tovarov a služieb a zdôvodnenosť takéhoto kroku.