Vývoj zahraničněobchodních vztahů ČSFR, MR a PR s Kanadou, USA a Japonskem v 80. letech. - Kunteova, I.
Štatistické údaje o vývoji zahraničného obchodu s Kanadou, USA a Japonskom, ktorým sa v literatúre nevenuje taká pozornosť ako vývoju vzťahov s ES a EZVO. Vývoj celkovej obchodnej bilancie. Vývoj štruktúry tovaru. Politické a hospodárske pozadie vzájomného obchodu.