El tratado de libre comercio y las empresas manufactureras mexicanas. - Castillo, V.G. del
Analýza problematiky voľného obchodu v Severnej Amerike, t.j. medzi Mexikom, USA a Kanadou. Integrácia severoamerického kontinentu - predbežná analýza dôsledkov pre Mexiko, pre mexický spracovateľský priemysel v dlhodobom merítku - empirické výsledky analýzy.