Pricipios para negociar el tratado de libre comercio de América del Norte. - Serra Puche, J.
Príspevok tajomníka mexického Výboru pre obchod a rozvoj na rokovaní o dohode o voľnom obchode medzi USA, Kanadou a Mexikom, v marci a júli 1991 - závery a doporučenia mexického parlamentu pre rozvoj zahranično-obchodných vzťahov Mexika s USA a Kanadou. Zahranično-obchodné vzťahy Mexika s ostatným svetom.