Varianty razvitija vzaimosviazej svobodnoj ekonomičeskoj zony i nacional"noj ekonomiki. - Prichod"ko, S.
Určenie odvetvovej štruktúry voľných ekonomických zón. Možnosti efektívneho vzájomného pôsobenia voľných ekonomických zón s národnou ekonomikou. Rozvoj subdodávateľských vzťahov. Význam výberu polohy. Formy štátneho regulovania rozvoja voľnej ekonomickej zóny.