Las exportaciones automovilísticas de México. Factores favorables, obstáculos y necesidades de política. - Mercado, A.
Aspekty technologickej a ekonomickej transformácie mexického automobilového priemyslu - orientácia na vývozy v 80. rokoch. Rast automobilových vývozov v r. 1977-1989 podľa typov výrobkov. Politika na podporu týchto vývozov. Vyhliadky automobilového priemyslu a vývozcov na r. 1992. Vládna podpora vývozov.