STROJIMPORT: Orientace na tržní podmínky v Maďarsku. - Vodičková, K.
Vývoz čs. strojárskych výrobkov do Maďarska od r. 1891. Rozvoj vzájomnej spolupráce v oblasti strojárstva medzi ČSFR a MR od r. 1945. Vývoz obrábacích a tvarovacích strojov aj pre súkromné firmy. Rozvoj strojárskych súkromných podnikov v MR.