Čas vzácnější než peníze. Komparace k světové ekonomice. - Kubalek, J.
Vývoj vývozu ČSFR za r. 1970-1990. Porovnanie exportnej výkonnosti 8 menších európskych vyspelých krajín. Štatistické údaje o exportnom výkone na 1 obyvateľa ČSFR. Problematika pridanej hodnoty a investícií. Ciele a prostriedky proexportne orientovanej priemyselnej politiky.