"hard" or "hardened" ECU for Europe? - Filc, W.
Skúmajú sa možnosti "spevnenia" jestvujúceho ECU, založeného na menovom koši, namiesto "tvrdého" ECU, ako trinástej meny v Európe. Spevnenie možno dosiahnuť zárukou, že nemôže dôjsť k devalvácii ECU voči najsilnejším menám európskeho menového systému.