Los proyectos económicos de la pieriestroika. - García Reyes, M.
Dôsledky negatívnej odpovede "veľkej sedmičky" na Gorbačovove požiadavky na pôžičky a úvery pre ZSSR z júla 1991. Vstup ZSSR do MMF a Svetovej banky ako zvláštneho člena. Následky štátneho prevratu 19.8.1991. Program ekonomických reforiem a ich právny rámec. Program ekonomickej stabilizácie.