viable economic system is a priority for emerging democracies. - Camdessus, M.
Výňatky z prejavu správneho riaditeľa MMF na zasadnutí agentúry OSN ECOSOC v Ženeve v júli 1991. Tézy k finančným opatreniam potrebným k stabilizácii vývoja vznikajúcich demokracií vo východnej Európe a iných častiach sveta.