<The> road to European economic and monetary union. - Schlesinger, H.
Dôvody pre zriadenie hospodárskej a menovej únie Európskych spoločenstiev. Výhody a riziká existencie takejto únie. Realizácia jednotlivých etáp únie z hľadiska záujmov a situácie SRN.