Równolegly rynek walutowy w Polsce w latach osiemdziesiatych. - Bednarski, M.
Analýza čierneho devízového trhu v Poľsku. Kurz dolára a bonov banky PKO na čiernom trhu. Dopyt na čiernom devízovom trhu. Trh nevymeniteľných devíz. Dynamika maloobchodných cien tovarov a služieb. Vývoj úspor vo vymeniteľných menách. Ponuka na čiernom devízovom trhu.