Wymienialnosc walut miedzy krajami Europy Srodkowowschodniej. - Lavigne, M.
Zúčtovací systém RVHP a obchod bez peňazí. Transférový rubeľ. RVHP a regulácia vnútorného obchodu. Prechod na konvertibilnú menu a na svetové ceny. Názory ekonómov Západnej Európy. Nová menová únia v oblasti RVHP? Argumenty proti menovému systému.