Ekonomičeskije svjazi SSSR so stranami Zapadnoj Jevropy: celi i prioritety. 1. - Dračeva, N.
Rozhodujúci podiel surovín a materiálov vo vývoze ZSSR do krajín západnej Európy. Priority rozvoja vzájomných stykov v prehlbovaní kooperácie a integrácie. Nová úroveň spolupráce s krajinami ES. Stratégia ekonomických vzťahov s bývalou NDR.