Tendencii mirovoj ekonomiki i meždunarodnoj torgovli. Vesna 1991 g. Doklad, podgotovlennyj gruppoj ekspertov Instituta po issledovaniju kon'junktury i rynkov i po informatike (KOPINT-DATORG).
Stav a perspektívy ekonomiky východoeurópskych krajín. Údaje o zadlženosti jednotlivých štátov vo voľne zameniteľnej mene. Úvery na rozvoj z Európskej investičnej banky. Analýza procesov prebiehajúcich v ekonomike jednotlivých štátov.