K otázkám čs. vnějších ekonomických vztahů. 1. Ze studie strategií dalšího zapojení ČSFR do mezinárodní dělby práce v příštích letech. - Kolanda, M.
Začiatok série úryvkov z knihy "Ke strategii dalšího zapojení ČSFR do mezinárodní dělby práce v příštích letech", ktorú vydal ako súčasť materiálu "Prognostické reflexe problémů přechodu k demokracii a tržní ekonomice" Prognostický ústav ČSAV. Počiatočné podmienky, v ktorých ČSFR začínala.