Nevyklízet pozice. Názory vietnamského ekonoma žijícího v Československu na možnosti spolupráce s Vietnamem na novém základě. - Tung, N.
Situácia vo Vietname: naďalej vládnu komunisti. Postavenie Vietnamu v juhovýchodnej Ázii. Zahraničné investície a obchod. Česko-slovenské vyhliadky na vietnamskom trhu v budúcnosti. Problémy spôsobené vietnamskou zadlženosťou.