Southern Europe facing the single market's completion. - Axt, H.-J
Európske spoločenstvá robia posledné opatrenia na zriadenie spoločného trhu v roku 1992. Analýza prínosov z účasti nových členov v ES, Grécka, Portugalska a Španielska a ich výhľady v budúcnosti v svetle prebiehajúcich konzultácií a medzivládnych rokovaní.