magyar vegyesvállalatokkal kapcsolatos tapasztalatok. - Pfohl, H.Ch
Výsledky ankety o skúsenostiach nemeckých partnerských firiem s podnikmi so zahraničnou majetkovou účasťou v Maďarskej republike. Obrat spoločných podnikov, podmienky pre zahraničné investície. Činnosť a výsledky podnikov s nemeckou kapitálovou účasťou.