Investiční dodavatelské podniky se zahraniční majetkovou účastí. - Bečvář, O.
Špecifické faktory (prírodne podmienky, rozsah spotreby energie, celková stratégia) obchodu investičných celkov. Doterajší stav vývozu investičných celkov z ČSFR. Vytváranie spoločných podnikov na úseku investičných dodávok, ich financovanie, podmienky barterového a väzbového obchodovania. Koordinačné funkcie v jednotlivých druhoch dodávok.