K některým otázkám společného podnikání se zahraničními subjekty. - Knotek, J.
Praktické rady k zakladaniu podniku so zahraničnou majetkovou účasťou. Právne otázky zakladania a činnosti akciových spoločností. Postavenie a význam štátnych podnikov ako subjektov v nových ekonomických podmienkach a medzinárodnej spolupráci. Koncesný a normatívny princíp zakladania akciových spoločností. Ustanovenia o zriaďovaní a činnosti medzinárodných hospod. organizácií - ich formy a funkcie.