<La> inversión extrenjera y la apertura económica en la Unión Soviética. - García Reyes, M.
Zmiešané podniky so zahraničnou kapitálovou účasťou v ZSSR a tzv. zóny voľnej ekonomiky. Stav zmiešaných podnikov podľa krajín pôvodu k 29.12.1990, ich odvetvová štruktúra a zahraničný obchod. Právny rámec pre zahraničné investície. Problematika fungovania zmiešaných podnikov. Vymedzenie zón voľnej ekonomiky.