Német részvetellel Magyarországon müködö vegyesvállalatok. - Hegedüs, M.
Analýza činnosti a výsledkov joint ventures s majetkovou účasťou nemeckých podnikov. Majetkový vklad a know-how poskytované nemeckými partnermi. Nedostatok energie a nevybudovaná infraštruktúra v Maďarskej republike ako limitujúci faktor činnosti joint ventures.