Sovmestnyje predprijatija v SSSR i nekovertirujemost' rublja. - Ranenko, V.
Problém valutovej výnosnosti podnikov v podmienkach nekonvertibilného rubľa. Rozdielnosť záujmov sovietskych a zahraničných podielnikov spoločných podnikov. Právne normy valutového hospodárstva podniku. Klasifikácia spoločných podnikov podľa valutovej efektívnosti.