Sozdanije i dejatel'nost' smešannych obščestv. - Šumilov, V.
Právne formy zmiešaných spoločností v talianskom zákonodarstve. Postup pri vytváraní spoločností so zahraničnou účasťou. Spôsoby zdanenia zmiešaných spoločností. Status sovietskych pracovníkov spoločností. Získanie nehnuteľnosti. Možnosti vstupu a pohybu sovietskych občanov po Taliansku.