Společné podnikání. - Žáček, Vladimír
Významnou etapou je príprava spoločného podniku. Potreba riadiť sa určitými všeobecnými pravidlami predovšetkým v oblasti finančnej, stratégie rozvoja podniku. Významnú úlohu pri posudzovaní vkladov jednotlivých partnerov zohráva trhové ocenenie. Postup trhového ocenenia.